Asiakaspalvelu

010 320 5772

Ammattipätevyyspaketti

Ammattipätevyyspaketti on helppo ja edullinen tapa hankkia kerralla koko kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus (35h) seuraavaksi viideksi vuodeksi. Paketti pitää sisällään kaikki tarvittavat viisi koulutuspäivää direktiivimerkintöineen.

Ostamalla Ammattipätevyyspaketin, saat osallistua viiteen valitsemaasi Alertumin koulutustarjonnassa olevaan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivään (yhteensä 35h). Kun olet suorittanut kaikki viisi päivää, voit hakea ammattipätevyyttä Ajovarmasta.

 

Ammattipätevyyspaketin piiriin kuuluvat seuraavat, Alertumin avoimessa tarjonnassa olevat kuljettajan ammattipätevyyskoulutukset:

  • Ennakoiva ajo EAK (pakollinen)
  • Työturvallisuuskortti
  • Tieturva 1 -kortti
  • Trukkikorttikoulutus
  • Digipiirturin käyttö-, ajo- ja lepoaika sekä työaikalakikoulutus
  • Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutus
  • Kuljettajan työhyvinvointikoulutus
  • Hätäensiapukurssi, Hätä-EA 8h
  • Ensiavun peruskurssi EA1 16h (kaksi ammattipätevyyspäivää)

Hanki ammattipätevyyspaketti tästä hintaan 489,00 € (+ alv 24%)

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä koulutuspäivien osalta.

 

Laskutus- ja toimitusehdot

Ammattipätevyyspaketin voi ostaa yksityishenkilö tai yritys. Ostamalla tuotteen Ammattipätevyyspaketti, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja.

Tuotteen Ammattipätevyyspaketti ostaja saa osallistua enintään viiteen (5) Alertumin avoimessa koulutustarjonnassa olevaan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivään (yhteensä 35h edestä). Kaikki avoimet koulutuspäivämme löytyvät kurssihaun kautta.

Tuotteen osto edellyttää oheisen lomakkeen täyttämistä tai yhteydenottoa Alertumin asiakaspalveluun. Alertumin asiakaspalvelu lähettää sähköpostiisi maksulinkin, jonka kautta Ammattipätevyyspaketti maksetaan verkkopankin, luottokortin tai luottolaskun kautta. Linkki on voimassa 24h, jonka aikana maksu tulee suorittaa. Muussa tapauksessa maksulinkki vanhenee. Ammattipätevyyspakettia ei voi ostaa laskulla.

Ammattipätevyyspaketti on aina henkilökohtainen. Koulutuksiin voi osallistua vain ostovaiheessa osallistujaksi ilmoitettu henkilö. Osallistujaa ei voi vaihtaa, eikä varattua paikkaa voi antaa toiselle henkilölle. Ammattipätevyyskoulutuksissa tarkistetaan aina osallistujien henkilöllisyys.

Tuotteeseen sisältyvien viiden koulutuspäivän ajankohdat sovitaan Alertumin asiakaspalvelun kanssa. Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli sovittuja koulutusajankohtia tulee muuttaa, tulee ostajan olla yhteydessä Alertumin asiakaspalveluun viimeistään kaksi arkivuorokautta ennen kyseistä koulutusta. Sairaustapauksen tai tapaturman todistaminen edellyttää lääkärintodistusta.

Mikäli ostaja ei osallistu sovittuihin koulutuksiin tai myöhästyy koulutuksesta, Alertum ei ole velvollinen antamaan korvaavaa koulutuspäivää veloituksetta. 

Alertum palauttaa ostajalle koko Ammattipätevyyspaketin hinnan, mikäli ostaja peruu sovitut koulutukset 14 vuorokauden sisällä Ammattipätevyyspaketin ostamisesta, eikä ostaja ole osallistunut vielä yhteenkään hankinnan yhteydessä sovittuun Alertumin koulutukseen.

Muilta osin noudatetaan Alertumin yleisiä toimitusehtoja.

 

Kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutus

Saatat tarvita ammattipätevyyskoulutuksia, jos sinulla on kuorma-autokortti (C-, C1-, C1E- tai CE-luokka) tai linja-autokortti (D1, D1E, D tai DE-luokka) ja ajat kyseisen luokan ajoneuvoa työssäsi tai kuljetat yksityisajossa muita kuin omia perheenjäseniäsi. Lue lisää kuljettajan ammattipätevyydestä.

Log in