Asiakaspalvelu

010 320 5772

Laskutus- ja toimitusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi siirtää toiselle kurssille tai perua veloituksetta 2 arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Muussa tapauksessa veloitamme kurssista täyden osallistumismaksun.

Koulutukseen on saavuttava ajoissa. Mikäli osallistuja myöhästyy koulutuksesta eikä voi enää osallistua opetukseen, tulee hänen maksaa koulutuksesta täysi hinta.

Yritykset

Mikäli koulutusta ei ole maksettu suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, kurssista lähetetään lasku koulutuksen jälkeen. Maksuehto on normaalisti 10 päivää. 

Alertum on siirtänyt laskusaatavat PPG Rahoitus Oy:lle. Alertumin laskusaatavat, laskujen lähettämisen sekä saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet hoitaa PPG Rahoitus Oy:n laskutuspalvelu. 

Toimitamme kurssitodistuksen (todistus tai kortti), kun kurssimaksu on maksettu.

Yksityishenkilöt

Kurssimaksu tulee suorittaa ennen koulutusta. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Alertumin verkkosivuilla tai vaihtoehtoisesti lähetämme maksulinkin sähköpostiin, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli osallistuminen perutaan toimitusehtojen mukaisesti, maksu palautetaan.

Maksuvaihtoehdot

  • Maksu verkkopankissa
  • Visa
  • Visa Electron
  • Master Card
  • Collector–lasku tai -osamaksu
  • Jousto–lasku tai -osamaksu
  • Everyday.fi–joustoluotto

Laskutuslisä

Laskutuslisä määräytyy maksutavan mukaan. Veloitukseton maksuvaihtoehto on verkkomaksu (verkkopankit, luottokortit, luottolaskut). Laskutuslisä on 8,00 euroa, kun maksutapana on paperilasku ja 1,19 euroa, kun maksutapana on sähköinen laskutus (verkkolasku) . Hintoihin lisätään alv 24%.

Kurssin peruuntuminen

Kurssin peruuntuessa Alertum tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Alertum voi siirtää tai perua kurssin ilman korvausvelvollisuutta viisi arkivuorokautta ennen kurssin ajankohtaa. Alertumin on perumistilanteessa esitettävä osallistujalle / tilaajalle vaihtoehtoinen mahdollisuus suorittaa kyseinen kurssi. Alertum ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Mikäli Alertum ei pysty toteuttamaan luvattua kurssia, kurssin hintaan annetaan 30% alennus ja osallistujalla on mahdollisuus osallistua kurssille toisena ajankohtana. Alertum ei korvaa kurssihinnan lisäksi kurssin peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tilaajalle tai osallistujalle.

Palvelua tai tilausta koskevissa asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan: ALERTUM OY, Y-tunnus: 2274178-2 puh: 010 320 5776, Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä Pappila Penkkala Group Oy:n verkkopalveluun tai asiakaspalvelun numeroon 029 080 6560.

Log in